KATEGÓRIÁK

Böngésző

Pszichológia, pedagógia Gyógypedagógia, logopédia

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Tanítás a foglalkoztató iskolában (A középsúlyosan értelmi fogyatékos tanulók nevelését, oktatását ellátó általános iskola foglalkoztatástanai)
Tanítás a foglalkoztató iskolában (A középsúlyosan értelmi fogyatékos tanulók nevelését, oktatását ellátó általános iskola foglalkoztatástanai) - 1. Kép

Tanítás a foglalkoztató iskolában (A középsúlyosan értelmi fogyatékos tanulók nevelését, oktatását ellátó általános iskola foglalkoztatástanai)

Szerző: Hatos Gyula - Dr. Vaszilkóné Radványi Katalin (szerk.)
Kiadó: Eötvös Lóránd Tudományegyetem
Kiadás éve: 1997
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 165

„Negyedszer adjuk közre a középsúlyosán értelmi fogyatékos tanulók nevelését, oktatását ellátó általános iskola /szokásos rövidítésben KÁI/ foglalkoztatástanait, ez alkalommal összevonva egy kötetbe, javításokkal.
A nyolcvanas évek közepén, amikor még az iskolatípus neve: 'foglalkoztató iskola1 volt, készítettük ezt az összeállítást főiskolai előadások anyagából, tanári segédkönyvek szemelvényeiből. Bár az iskolatípusban ma is ugyanazt a programot, munkafüzeteket és kézikönyveket használják, az iskolai gyakorlat azóta sokat változott, új törekvések, módszertani ajánlások, tankönyvek jelentek meg, külföldön is új módszereket adtak közre.
Így azután a jegyzetet tanulmányozva, a vizsgákra készüléskor feltétlen szükséges megismerni azokat a szakirodalmi újdonságokat, amelyeket a főiskolai szakbibliográfiákban ajánlunk. De forgatni kell az iskolában használatos munkafüzeteket, melyekre a szöveg gyakran hivatkozik, mert ezáltal kaphat az olvasó teljes képet az értelmileg akadályozott tanulók tanításának mai helyzetéről.” Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 6 000Ft.-
split