A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Orvosi, természetgyógyászat, ezotéria Természetgyógyászat, népi gyógyászat, jóga, meditáció, masszázs, egészséges életmód

Könyv: Természetes élet és gyógymód (I. Kozmoterápia II. Természetes élet és gyógymód)
Természetes élet és gyógymód (I. Kozmoterápia II. Természetes élet és gyógymód) - 1. Kép

Természetes élet és gyógymód (I. Kozmoterápia II. Természetes élet és gyógymód)

Szerző: Prof. Dr. Edmond Bordeaux Székely
Kiadó: Living Earth Élő Föld Kft.
Kiadás éve: 2002
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 264
Sorozat: E. B. Székely Könyvek

A szerző mint a Nemzetközi Kozmoterápiai Expedició igazgatója bejárta az öt kontinenst, mindenütt az ősi tudást kutatva. Ezen tapasztalatainak, az esszénus tanításoknak, valamint a 20. századi ismereteinek birtokában dolgozta ki azt a ma is eredményesen alkalmazható gyógymódot, ami a hazai alternatív gyógyászatnak is egyik fő forrása. A szerző bebizonyítja, hogy az ember számára a legjobb szanatórium maga a természet, melynek gyógyszerei mindenütt megtalálhatók. E kötet az első magyar nyelven megjelent kozmoterápiával foglalkozó könyv. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 10 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ