A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Orvosi, természetgyógyászat, ezotéria Természetgyógyászat, népi gyógyászat, jóga, meditáció, masszázs, egészséges életmód

Könyv: Természetgyógyászati kézikönyv I-II.
Természetgyógyászati kézikönyv I-II. - 1. Kép

Természetgyógyászati kézikönyv I-II.

Szerző: M. Augustin - V. Schmiedel
Kiadó: Springer Hungarica
Kiadás éve: 1997, 1998
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 712
Fordító: Dr. Andrásfalvy András, Prof. Dr. Gyenes György

A német - természetgyógyászatban is jelesen működő - orvos szakemberek által írt kézikönyv első magyar kiadása. Az első kötetben találja az olvasó az általánosabb fogalmak, terápiák rövid leírását, és a különböző diagnosztikai módszereket. A második kötetben szerepel az adott természetgyógyászati ág gyakorlatának részletes leírása, sok hasznos tudnivaló a gyógynövényekről, valamint néhány speciális magyar vonatkozás. Olvashatunk a holisztikus terápiáról, a reguláció-terápiáról, az antropozofikus terápiás formákról, a humorálterápiáról, a Baunscheict-eljárásról, a Fontanella-terápiáról, a Bach-virágterápiáról, a biorezonancia-terápiáról, a sajátvér-terápiáról, az elektroneurális terápiáról, az enzimterápiáról, az ortomolekuláris kezelésről, a sejtterápiáról, stb. Jó állapotban.

Ár: 5 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ