A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 08. - 01. 28. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Történelem Művelődéstörténet, kultúrtörténet

Könyv: Tudósok: Edison:Az izzólámpa,Charles Darwin:Az evolúciós elmélet, Albert Einstein:A relativitáselmélet, Galilei:A modern csillagászat,  (4 mű)
Tudósok: Edison:Az izzólámpa,Charles Darwin:Az evolúciós elmélet, Albert Einstein:A relativitáselmélet, Galilei:A modern csillagászat, (4 mű) - 1. Kép

Tudósok: Edison:Az izzólámpa,Charles Darwin:Az evolúciós elmélet, Albert Einstein:A relativitáselmélet, Galilei:A modern csillagászat, (4 mű)

Szerző: Anna Sproule, Fiona Macdonald, Michael White
Kiadó: Tálentum
Kiadás éve: 1990, 1991,1992.
Kiadás helye: Budapest
Oldalszám: 63, 64,63, 64
Fordító: Magyarics Tamás
Sorozat: Tudósok

Tudósok, akik megváltoztatták a világot.
Kiadói kartonkötésben, szép példányok. (biz. 621)

KOSÁRBA TESZEM Ár: 6 400Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ

Tudósok: Edison:Az izzólámpa,Charles Darwin:Az evolúciós elmélet, Albert Einstein:A relativitáselmélet, Galilei:A modern csillagászat, (4 mű) - 2. Kép