KATEGÓRIÁK

Böngésző

Társadalomtudomány Ezoterikus, transzcendens, spirituális filozófia, teozófia, hermetika

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Yoga Tradíció I. - II. (Szakrális történelem, irodalom, filozófia és gyakorlati lélektan - Ezoterikus anatómia, tantra, cselekvő lélektan, eksztázis és megvilágosodás)
Yoga Tradíció I. - II. (Szakrális történelem, irodalom, filozófia és gyakorlati lélektan - Ezoterikus anatómia, tantra, cselekvő lélektan, eksztázis és megvilágosodás) - 1. Kép

Yoga Tradíció I. - II. (Szakrális történelem, irodalom, filozófia és gyakorlati lélektan - Ezoterikus anatómia, tantra, cselekvő lélektan, eksztázis és megvilágosodás)

Szerző: Dr. Georg Feuerstein
Kiadó: Mandala-Véda
Kiadás éve: 2001, 2002
Kiadás helye: Budakeszi
Oldalszám: 268, 261
Fordító: Zsíros Zsuzsanna, Bakos Attila, Harkai György
Szerkesztő: Bakos Attila

A jóga tökéletes rendszerű, egységes világnézet, melynek az a célja, hogy az emberi lényt meglévő durva fizikai formájából, anyagi életfelfogásából kiszabadítsa, és a tökéletes lelki megértéshez elvezesse. Úgy is mondhatnánk, a jóga célja az, hogy általa függetlenné váljunk az anyagi természettől, beleértve illuzórikus test-emberi természetünket is, hogy a lelki emberiségbe, a lelki világegyetembe, a tökéletes létezésbe emelkedjünk általa. A jóga lényegében megváltozott tudatállapotokból áll, melyeken keresztül a jógin a valóság különleges szintjeire lép. A kötetek bemutatják a teljes jógakereket, a preklasszikus, a klasszikus és posztklasszikus jógát: Dzsaina-jóga, Rádzsa-jóga, Hatha-jóga, Gjána-jóga, Bhakti-jóga, Karma-jóga, Mantra-jóga, Laja-jóga, Integrál-jóga, Pátanydzsala-jóga. A mű több mint kétszáz eredeti Ó-ind szakrális irat feldolgozása alapján a Yoga tudományának teljességre törekvő elméleti és gyakorlati keresztmetszete. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 40 000Ft.-
split