KATEGÓRIÁK

A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés betegség miatt átmenetileg (2024. 11. 20. - 11. 30. -ig) szünetel. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak november 30-a után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha akkor is még igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogok jelentkezni. Megértésüket köszöni az oldal kezelője.

split

Böngésző

Szakácskönyv Szakácskönyvek, tájak ízei, más országok konyhaművészete

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Ételkészítési ismeretek
Ételkészítési ismeretek - 1. Kép

Ételkészítési ismeretek

Szerző: Lukács István - Oriskó Ferenc - Sándor Dénes - Zsolnay Gábor
Kiadó: Képzőművészeti
Kiadás éve: 2003
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 375
Szerkesztő: Tusor András

A kiadvány a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket témakörökre bontva ismerteti. A levesek, a húsételek a köretek, stb. bemutatásán túl minden témakörben recepteket és ételkészítési fogásokat ismerhetnek meg a tanulók. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
split