Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Szakácskönyv Szakácskönyvek, tájak ízei, más országok konyhaművészete

Könyv: Ételkészítési ismeretek
Ételkészítési ismeretek - 1. Kép

Ételkészítési ismeretek

Szerző: Lukács István - Oriskó Ferenc - Sándor Dénes - Zsolnay Gábor
Kiadó: Képzőművészeti
Kiadás éve: 2003
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 375
Szerkesztő: Tusor András

A kiadvány a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket témakörökre bontva ismerteti. A levesek, a húsételek a köretek, stb. bemutatásán túl minden témakörben recepteket és ételkészítési fogásokat ismerhetnek meg a tanulók. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
split
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ