KATEGÓRIÁK

Böngésző

Ezotéria, természetgyógyászat, orvostudomány Ezotéria, parapszichológia, okkultizmus, spiritizmus, mágia, jóslás

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Mária Magdolna üzenetei (A szakrális párkapcsolat, melynek titkát ellopták az emberiségtől. Az egyiptomi Hórusz alkímia és az Ízisz szerelmi mágia)
Mária Magdolna üzenetei (A szakrális párkapcsolat, melynek titkát ellopták az emberiségtől. Az egyiptomi Hórusz alkímia és az Ízisz szerelmi mágia) - 1. Kép

Mária Magdolna üzenetei (A szakrális párkapcsolat, melynek titkát ellopták az emberiségtől. Az egyiptomi Hórusz alkímia és az Ízisz szerelmi mágia)

Szerző: Tom Kenyon - Judi Sion
Kiadó: Mandala-Veda
Kiadás éve: 2007
Kiadás helye: Budakeszi
Oldalszám: 302
Fordító: Gazdik Ágnes, Kolontár Elvira
Szerkesztő: Kolontár Elvira

Ebben a páratlan költői szépségű műben Jézus és Mária történetén keresztül tárul fel az egyiptomi Hórusz alkímia és az Ízisz szerelmi mágia titka. Fény derül arra, miként lehetséges a tudatosság mélyebb szintjeinek megnyitása, a fény és a magasabb isteni képességek növelése az ember energiatestének kiegyensúlyozása, a szexuális energia finomítása és felemelése révén. Az alkímia iránt érdeklődők, a spirituális átalakulás mélyebb élményei után kutatók és az isteni szakrális kapcsolat után vágyakozók számára ez az üzenet felbecsülhetetlen értékű. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 25 000Ft.-
split