KATEGÓRIÁK

Böngésző

Szakácskönyv Befőzés, savanyítás, tartósítás

Lekvárok és dzsemek

Online antikvárium: Lekvárok és dzsemek Szerző:
Cornelia Schinharl
Kiadó:
Kaposvár
Kiadás éve: 2002
Oldalszám: 62
Fordító:
Kiszlinger Henrietta
Szerkesztő:
Justh Szilvia
Sorozat:
Könnyen, gyorsan, finomat

A dzsemeket, lekvárokat, zseléket nagyon egyszerű házilag elkészíteni friss, teljesen érett idénygyümölcsökből. Kitűnő receptötleteket talál a hidegen kevert sárgabarackdzsemtől a vaníliás paradicsomdzsemig vagy a pezsgős gránátalmazseléig. Az idénynaptár segítségével, megtudhatjuk, hogy mikor milyen lekvárt célszerű főzni. Jó állapotban.    

KOSÁRBA TESZEM Ár: 1 500Ft.-
split