Böngésző

Szakácskönyv Befőzés, savanyítás, tartósítás

A befőzés művészete (Dzsemek, befőttek, savanyúságok és egyéb finomságok)

Online antikvárium: A befőzés művészete (Dzsemek, befőttek, savanyúságok és egyéb finomságok) Szerző:
Lisa Atwood - Rebecca Courchesne - Rick Field
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 239
Fordító:
Gáti Anna, H. Kovács Mária
Szerkesztő:
Eisenstock Ildikó

A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsök és zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépésről lépésre mutatja be az eljárások technikáit; tippeket, kreatív ötleteket ad az eltett finomságok további hasznosítására. E különleges receptgyűjtemény útmutatásai alapján bárki a befőzés mestere lehet. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-

Lekvárok és dzsemek

Online antikvárium: Lekvárok és dzsemek Szerző:
Cornelia Schinharl
Kiadó:
Kaposvár
Kiadás éve: 2002
Oldalszám: 62
Fordító:
Kiszlinger Henrietta
Szerkesztő:
Justh Szilvia
Sorozat:
Könnyen, gyorsan, finomat

A dzsemeket, lekvárokat, zseléket nagyon egyszerű házilag elkészíteni friss, teljesen érett idénygyümölcsökből. Kitűnő receptötleteket talál a hidegen kevert sárgabarackdzsemtől a vaníliás paradicsomdzsemig vagy a pezsgős gránátalmazseléig. Az idénynaptár segítségével, megtudhatjuk, hogy mikor milyen lekvárt célszerű főzni. Jó állapotban.    

KOSÁRBA TESZEM Ár: 1 500Ft.-

split