KATEGÓRIÁK

Böngésző

Történelem Szabadkőművesség, Illuminátusok, Bilderberg Group, NWO, Great Reset, UFO, titkok, rejtélyek, konteók

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Titkos jelek (A világtörténelem legnagyobb összeesküvése)
Titkos jelek (A világtörténelem legnagyobb összeesküvése) - 1. Kép

Titkos jelek (A világtörténelem legnagyobb összeesküvése)

Szerző: Graham Hancock - Robert Bauval
Kiadó: Alexandra
Kiadás éve: 2004
Kiadás helye: Pécs
Oldalszám: 702
Fordító: Sudár Balázs

E különleges könyv szédítő utazásra hívja olvasóját a történelemben, hogy feltárhassa a világot alakító titkos vallás műemlékekbe és építészeti megoldásokba írt nyomait. A történet Hélioposztól és Alexandriától indul Európán át egészen New Yorkig, a szeptember 11.-i eseményekig. A történetet átszövi a romantika, cselszövés, és hit, tereit pedig gnosztikusok, csillagászok, bölcsek, mágusok, rózsakeresztesek és szabadkőművesek népesítik be. A legújabb kutatások fényében radikálisan újraértékelődnek a történelem lényeges pillanatai is: reneszánsz, racionalizmus, francia és amerikai forradalom... Lehet, hogy az USA globális küldetéstudata valójában egy 2000 évvel ezelőtt elindított program volt? És miért épült meg pár éve a párizsi üvegpiramis? De mi a szabadkőművesek célja...? Miért áll egy 200 tonnás ókori egyiptomi obeliszk Rómában a Vatikán előtt, és miért helyeztek a tetejére egy keresztet, megalkotva - véletlenül vagy szándékosan - egy ősi hieroglifát, mely Anu, azaz Héliopolisz, az ókori egyiptomi Napváros írásjele volt?
Miért lett Benjamin Franklin a Kilenc Nővér nevű elit szabadkőművespáholy nagymestere Párizsban? Ki volt a többi négyszáz titokzatos páholytag? Miért itt avatták be Voltaire-t?
Miért állították fel a Place de la Bastille-on az egyiptomi Ízisz istennő óriás méretű szobrát a francia forradalom idején "Szabadság istennőként"? Miért tette Bonaparte Napóleon Párizs címerpajzsára Ízisz istennőnek és a csillagának képét? Miért hoztak el egy 3500 éves obeliszket Luxor ősi naptemploma elől, és miért állították fel Párizs szívében?
Miért adták a francia szabadkőművesek Amerikának a gigantikus méretű Szabadság istennőszobrot (a híres Szabadság-szobrot) a New York-i kikötő számára, amikor a szobrot eredetileg - még mint Ízisz istennőt - a Szuezi-csatorna bejáratához tervezték?
Miért építtetett Francois Mitterand a gízai nagy piramis mintájára készült üvegpiramist a francia forradalom kétszáz éves évfordulójára?
Miért volt Franklin Delano Roosevelt harminckettedik fokozatú szabadkőműves? Miért tétette egy sugarakat lövellő piramisba zárt szem rajzát az egydolláros bankjegyre?
Miért volt Harry Truman harmincharmadik fokozatú szabadkőműves, és miért segítette az új Izrael állam létrehozását?
Miért a New York-i Nagypáholy szabadkőműves-bibliájára tette le elnöki esküjét George W. Bush? Szép állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
split