KATEGÓRIÁK

Böngésző

Természettudományok Borászat, szőlészet, pálinkafőzés

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Szőlőművelés, borkészítés
Szőlőművelés, borkészítés - 1. Kép

Szőlőművelés, borkészítés

Szerző: Dr. Bognár Károly - Dr. Mercz Árpád
Kiadó: Mezőgazda
Kiadás éve: 1985
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 233
Sorozat: Gazdakönyvtár

A könyv részletesen tárgyalja a szőlészet és a borászat azon ismereteit, amelyek nélkül jövedelmezően gazdálkodni ma már nem lehet. Melyek ezek? A különböző trágyázási módszerek, a trágyaként felhasználható anyagok, a legújabb művelési módok, a szőlőfajták ismerete és kiválasztása, a telepítés tudnivalói, a még nem termő és a termő szőlő munkái (hajtásválogatás, kötözés, csonkázás stb.), a metszés ideje és módja, a növényvédelem, a gépesítési lehetőségek, a borkészítés, a borkezelés, a palackozás és a bortárolás. Jó állapotban.        

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
split