Böngésző
Szakácskönyv Szakácskönyvek, tájak ízei, más országok konyhaművészete
Lakoma (A görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyhák legfinomabb ételeiből)

Váncsa István
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 519
Sorozat:
Lakoma
Váncsa István különleges szakácskönyve, a Lakoma című sorozat első darabja a Mediterráneumból a görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyhákat fogja át, hatszázötven kivételesen finom recepttel. A kötet nem csupán jól használható szakácskönyv, hanem fölöttébb élvezetes olvasmány is, kevéssé ismert kulturális, gasztronómiatörténeti érdekességek szórakoztató tárháza. Lényege a teljesen egyedi, szubjektív, szellemes-míves irodalmi szöveg. Jó állapotban.
KOSÁRBA TESZEM Ár: 4 000Ft.-Népi ételek a Jászságból

Bathó Edit - Kiss Erika - T. Bereczki Ibolya
Kiadó:
Jászberény
Kiadás éve: 1999
Oldalszám: 120
Sorozat:
Jászsági füzetek
„Hiánypótló munka feldolgozására vállalkoztunk. amikor e könyv anyagának összegyűjtésébe kezdtünk. Ez az első olyan munka, amely átfogó képet ad a jászok táplálkozási szokásairól, s mellette gazdag recepttárat vonultat fel.” Jó állapotban.
KOSÁRBA TESZEM Ár: 4 000Ft.-Nyúlhús specialitások

Miskey Csaba
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 1997
Oldalszám: 26
Szerkesztő:
Dr. Holdas Sándor
Válogatott nyúlhúsból készült ételek receptjei - ínyenceknek. Jó állapotban.
KOSÁRBA TESZEM Ár: 2 000Ft.-Ókori római szakácskönyv

Marcus Gavius Apicius
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 1999
Oldalszám: 95 + 15 színes t.
Apicius dúsgazdag római patrícius Augustus és Tiberius császárok kortársa volt. Alakja már a kortársai számára is egyet jelentett a tékozló fényűzéssel és az ínyencséggel. Az ő neve alatt maradt fenn az ókori világ egyetlen ma is ismert szakácskönyve. Jó állapotban.
KOSÁRBA TESZEM Ár: 10 000Ft.-Péksütemények. Kenyérkülönlegességek.

Dr. Oetker
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 2004.
Oldalszám: 95
Fordító:
Szalay Éva
Sorozat:
Dr. Oetker
Rpogós héjú, csábítóan illatos kenyérkülönlegességek...
Kiadói kartonkötésben, kifogástalan állapotaban. (Biz. 750)
Somogy régi ételei

Knézy Judit
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 1988
Oldalszám: 102
Képekkel.
Kiadói kartonkötésben, szép példány.
Sütögetés lávakövön

Rose Marie Donhauser
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 2003
Oldalszám: 63
Fordító:
Molnár Rita
Szerkesztő:
Oláh Andrea
Fedezze fel a lávakövön sütés különleges örömeit! Több mint 50 recept húsokhoz, halakhoz, tengeri herkentyűkhöz, de zöldségekhez és gyümölcsökhöz is. Külön fejezetben rafinált köretrecepteket közöl, amelyek magukban is megállják a helyüket. Érdekes és kellemes társasági „főzőcskébe” vezeti be ez a könyv, amelynél mindenki a maga ura, illetve a maga szakácsa. Jó állapotban.
KOSÁRBA TESZEM Ár: 1 200Ft.-Tokaji Borecetes receptek

Formanek Csenge - Balogh Wanda (szerk.)
Kiadó:
Bodrogkeresztúr
Kiadás éve: S.a.
Oldalszám: 78
A Tokaji Borecet Tokaj szívében fogant, kézzel szüretelt válogatott szőlőfürtök, majd a belőlük készülő kiváló tokaji borok gyermekeként. A kiadvány a Tokaji Borecetek felhasználásával készített ételek megvalósítását célul tűző receptverseny nyomán született. Jó állapotban.
KOSÁRBA TESZEM Ár: 1 500Ft.-