Böngésző

Szépirodalom Szerepjáték, lapozgatós

A Gyíkkirály szigete

Online antikvárium: A Gyíkkirály szigete Szerző:
Ian Livingstone
Kiadó:
Debrecen
Kiadás éve: 1989
Oldalszám: 212
Fordító:
Varsányi Mária
Sorozat:
Kaland-játék-kockázat

A Tűz-sziget kegyetlen Gyíkemberei által elrabolt Osztriga-öbölbeli fiatalemberekre zord rabszolgasors, éhezés és halál vár. Új főnökük a veszedelmes, őrült Gyíkkirály fekete mágiával és gonosz varázslattal tartja fogva őket birodalmában. TE vagy az egyetlen, aki megmentheti a szenvedéstől a foglyokat, csak az a kérdés, van-e hozzá elég bátorságod. Jó állapotban.  

Ár: 3 000Ft.-

A Hóboszorkány barlangjai

Online antikvárium: A Hóboszorkány barlangjai Szerző:
Ian Livingstone
Kiadó:
Debrecen
Kiadás éve: 1990
Oldalszám: 212
Fordító:
Ladányi Katalin
Sorozat:
Kaland-játék-kockázat

A távoli Jégtű-hegyekben, a Kristálybarlangok mélyén él a gyönyörű, ám végtelenül gonosz és félelmetes vérszívó vámpír, a Hóboszorkány, aki azon mesterkedik, hogy egy új jégkorszak rémületét hozza a világra, amelyen egyedül ő kíván uralkodni. Egy bátor prémvadász, a Hóboszorkány egyik áldozata, a karjaid közt hal meg, és óriási feladatot bíz rád: keresd meg a Kristálybarlangok mélyén a gonosz vámpírt, és végezz vele. Szerencse kísérjen utadon! Jó állapotban.

Ár: 3 000Ft.-

A mocsár szörnyetege

Online antikvárium: A mocsár szörnyetege Szerző:
William McGregor (Jakab Zsolt)
Kiadó:
Debrecen
Kiadás éve: 2001
Oldalszám: 180
Szerkesztő:
Zubály Sándor, Balogh István, Szendrei Tibor (ill.)
Sorozat:
Harcos Képzelet Játékkönyvek 42.

Miután mestered kezéből átvetted a botodat, amely az Első Kör beavatottjává emelt, értelmet nyertek a hosszú tanulással töltött évek. A ceremónia végeztével maga a nagy bölcs Rughinarr, az ősdruida hívat magához, és első feladatodul szabja, hogy zarándokolj el az északra fekvő mocsarakhoz, és kutasd fel a nem oly régen eltűnt társadat. Mély főhajtással köszönöd meg a feladatot, majd elhagyod a ligetet. Miközben felszerelésedet pakolod, eszedbe jutnak azok a mendemondák, melyek erről a furcsa helyről keringenek. Mondják, hogy sok gonosz szörnyeteg tanyázik arrafelé, és egy fekete lovagot is emlegettek nagyszüleid, aki azon a tájon tanyázott sok-sok évvel ezelőtt. Igaz, már régóta nem adott hírt magáról, de valószínűsíthető, hogy ő ejtette foglyul a társadat. Elindulsz, hogy megkeresd rendtársadat. Jó állapotban, borító kissé megtört.  

Ár: 6 000Ft.-

A pusztítás maszkjai

Online antikvárium: A pusztítás maszkjai Szerző:
Robin Waterfield
Kiadó:
Debrecen
Kiadás éve: 1992
Oldalszám: 180
Fordító:
Aczél László
Szerkesztő:
Russ Nicholson (ill.)

Krill Garnash varázslónője, a gonosz Morgana arra készül, hogy szabadon engedje a pusztító maszkokkal felruházott, roppant hatalommal rendelkező rettegett Gólemeket. Csak Te vagy rá képes, hogy megtaláld és elpusztítsd Morganát. Utadon számtalan veszély leselkedik Rád, de ha elég erős, ügyes és szerencsés vagy, megmentheted a pusztulástól városodat, a virágzó, gazdag Ariont. Jó állapotban, kissé szamárfüles borítóval.        

Ár: 6 000Ft.-

A rémület útvesztője

Online antikvárium: A rémület útvesztője Szerző:
Ian Livingstone
Kiadó:
Debrecen
Kiadás éve: 1991
Oldalszám: 226
Fordító:
Varsányi Mária
Szerkesztő:
Bill Houston (ill.)

A gonosz Malbordus hatalmának már szinte senki és semmi nem tud ellenállni. Nevelői, a Fekete Elfek utolsó próbatételre a Koponyák Sivatagába küldik: Vatos városában meg kell találnia öt Sárkányszobrot, hogy ezek szörnyű erejét a gonosz hatalmak szolgálatába állítva elpusztíthassa a békés Allansiát. Csak Te állíthatod meg! Előbb kell Vatosba érned Malbordusnál, és meg kell semmisítened a Sárkányszobrokat. Te vagy az egyetlen, aki megakadályozhatja a szörnyű pusztítást. Többször átlapozott állapotban.    

Ár: 8 000Ft.-

A tök(él)etlen katona (avagy Oroszlánszagú Richard elmaradt küldetése)

Online antikvárium: A tök(él)etlen katona (avagy Oroszlánszagú Richard elmaradt küldetése) Szerző:
Gordon Fletcher - Lesli Gall (ill.)
Kiadó:
Bp.
Kiadás éve: 1993
Oldalszám: 200
Fordító:
Serflek Szabolcs
Szerkesztő:
Szűcs Róbert
Sorozat:
Kaland-játék-paródia

Ebben a remek kikapcsolódást nyújtó Jackson-Livingstone paródiában egy híres kalandozó szerepét játszhatod el, akit egész Lioniában jól ismernek. Királyod, Oroszlánszagú Richard azzal
a feladattal bízott meg, hogy számolj le Darmol Purgosszal, a Scr-bvng hegy tetején élő gonosz mágussal, az első számú közellenséggel. A feladatot eredetileg Oroszlánszagú Richardnak kellett volna végrehajtania, de ő úgy gondolta, sokkal kellemesebb a fűtött trónteremben ugráltatnia az alattvalóit, mint mindenféle veszélynek kitennie magát. Némi jókedvre, egy ceruzára, egy radírra, és két dobókockára lesz szükséged a játékhoz. Rengeteg veszélyen kell átvágnod magad, rekeszizmaid óriási próbatételnek lesznek kitéve. A siker egyáltalán nem garantált, ugyanis a gonosz szerző mindent megtett annak érdekében, hogy valamilyen módon elhalálozz, mielőtt elvégezhetnéd a feladatod. Jó állapotban. (hbiz)

Ár: 15 000Ft.-

A Tűzhegy Varázslója

Online antikvárium: A Tűzhegy Varázslója Szerző:
Steve Jackson - Ian Livingstone
Kiadó:
Debrecen
Kiadás éve: 1989
Oldalszám: 190
Fordító:
Fekete Miklós
Szerkesztő:
Russ Nicholson (ill.)
Sorozat:
Kaland-játék-kockázat

A Tűzhegy mélyében, egy lezárt ládában rejtegeti a gonosz Varázsló a kincseit. Hogy megszerezzed, meg kell találnod az egyetlen helyes utat a Varázsló által kiépített útvesztőben. Sokszor kerülsz csapdába, vagy találkozol olyan természetfeletti lényekkel, akikkel meg kell küzdened. Szép állapotban.  

Ár: 5 000Ft.-

Az országút harcosa

Online antikvárium: Az országút harcosa Szerző:
Ian Livingstone
Kiadó:
Debrecen
Kiadás éve: 1989
Oldalszám: 200
Fordító:
Forray Katalin
Szerkesztő:
Kevin Bulmer (ill.)
Sorozat:
Kaland-játék-kockázat

Miután egy gyilkos vírus kiirtja az emberiség nagy részét, a világ barbárságba süllyed. A túlélők, mint te is, megerősített városkákban élnek, vagy banditaként a falakon kívül kóborolnak, szabadon garázdálkodnak. Küldetésed arra szólít, hogy átkelj a vad senki földjén a távoli San Angeló-i olajfinomítóba, és létfontosságú üzemanyagot hozz Új Reménynek, békés kisvárosodnak. Az út még a fel fegyverzett Dodge Interceptorral is csupa veszély, s nem tudni, sikerül-e élve megúsznod a nagy vállalkozást. Jó állapotban.  

Ár: 3 000Ft.-

Ugrás:
Összesen: 15 könyv
1. oldal / 2 oldal Következő
Egy oldalon megjelenített könyvek száma:
Rendezés: