A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 08. - 01. 28. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Orvosi, természetgyógyászat, ezotéria Ezotéria, parapszichológia, okkultizmus, spiritizmus, asztrológia, mágia, jóslás, számmisztika

Könyv: Asztrológia (Hiteles és praktikus útmutató az asztrológia tudományához)
Asztrológia (Hiteles és praktikus útmutató az asztrológia tudományához) - 1. Kép

Asztrológia (Hiteles és praktikus útmutató az asztrológia tudományához)

Szerző: Julia Parker - Derek Parker
Kiadó: Akkord Kiadó-Gulliver Könyvkiadó
Kiadás éve: 1993
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 416
Fordító: Bakay Dóra, Deák Márta, Nagy Péter

Julia és Derek Parker, akik napjaink legismertebb praktizáló asztrológusai közé tartoznak, e kötetben 20 év alatt szerzett tudásukat foglalták rendszerbe. Az ő ismereteiknek és széles körű tapasztalataiknak köszönhetően átfogó asztrológiai kalauz kerül a magyar olvasók kezébe. A mű részletesen foglalkozik a Naprendszerrel, a Zodiákus jegyekkel, a házakkal, megismertet az Ascendens, az MC és az uralkodó bolygó fogalmával. Vizsgálja a bolygók hatását a jegyekben, illetve a házakban. Mindemellett a Parker-féle asztrológia elsősorban gyakorlati útmutató. Lépésről lépésre haladva bevezeti az érdeklődőt a horoszkóp kiszámításának és értelmezésének tudományába. A könyv végén található részletes táblázatok, amelyek a bolygók helyzetét adják meg, nagy segítséget nyújtanak a számítások elvégzéséhez. A szerzők saját esettanulmányai azt mutatják be, hogyan értelmezhető a születési horoszkóp a mindennapi élet meghatározott területein, és arra inspirálják az olvasót, hogy megkezdje utazását az asztrológia lenyűgöző világában. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ