KATEGÓRIÁK

Böngésző

Szépirodalom Megtörtént bűnügyek

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: 100 halálos technika - a túléléshez (Egy hajdani SEAL kommandós útmutatója az önvédelemhez, az üldözők lerázásához és a vészhelyzetek túléléséhez)
100 halálos technika - a túléléshez (Egy hajdani SEAL kommandós útmutatója az önvédelemhez, az üldözők lerázásához és a vészhelyzetek túléléséhez) - 1. Kép

100 halálos technika - a túléléshez (Egy hajdani SEAL kommandós útmutatója az önvédelemhez, az üldözők lerázásához és a vészhelyzetek túléléséhez)

Szerző: Clint Emerson
Kiadó: XXI. Század
Kiadás éve: 2016
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 271
Fordító: Farkas Veronika
Szerkesztő: Ted Slampyak (ill.)

A könyvben található technikákat nem véletlenül nevezik »halálosnak«. Magas színvonalon képzett ügynökök dolgozták ki őket, olyanok, akik rendszeresen szembesülnek életveszélyes helyzetekkel, és akiknek ezen módszerek alkalmazásához felül kell emelkedniük az emberi teljesítőképesség, precizitás és találékonyság korábbi határain. A könyv a különleges ügynökök világából származó, a gyakorlatban alkalmazható módszereket tartalmaz. Többségüket csak a legkomolyabb vészhelyzetekben szokták használni, és mind az önvédelmet szolgálja. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 10 000Ft.-
split