Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Műszaki könyvek Élelmiszeripar

Könyv: Tejipari kézikönyv
Tejipari kézikönyv - 1. Kép

Tejipari kézikönyv

Szerző: Dr. Balatoni Mihály - Dr. Ketting Ferenc(szerk.)
Kiadó: Mezőgazdasági
Kiadás éve: 1981
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 773

A neves szakemberekből álló szerzői munkaközösség a legkorszerűbb ismeretanyagot dolgozta föl, jelentős figyelmet fordítva magának a tejnek a termelésére is, hiszen az élelmiszeriparban előállított termékek minőségét, mennyiségét nem kis mértékben befolyásolja az a nyersanyag, amely a feldolgozáshoz rendelkezésre áll. A mű felépítésének a kialakításában a szerkesztők arra törekedtek, hogy egyfelől szakszerű képet nyújtsanak az iparág különféle tevékenységéről és termékeiről, másfelől következetesen feltárják azokat a szervezeti-technológiai összefüggéseket, amelyeket megismerve lehetőség nyílik az olvasó számára rendszerként áttekinteni a tejipart. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 40 000Ft.-
ELŐZŐ