KATEGÓRIÁK

Böngésző

Szakácskönyv Befőzés, savanyítás, tartósítás

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: A befőzés művészete (Dzsemek, befőttek, savanyúságok és egyéb finomságok)
A befőzés művészete (Dzsemek, befőttek, savanyúságok és egyéb finomságok) - 1. Kép

A befőzés művészete (Dzsemek, befőttek, savanyúságok és egyéb finomságok)

Szerző: Lisa Atwood - Rebecca Courchesne - Rick Field
Kiadó: Gabo
Kiadás éve: 2012
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 239
Fordító: Gáti Anna, H. Kovács Mária
Szerkesztő: Eisenstock Ildikó

A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsök és zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépésről lépésre mutatja be az eljárások technikáit; tippeket, kreatív ötleteket ad az eltett finomságok további hasznosítására. E különleges receptgyűjtemény útmutatásai alapján bárki a befőzés mestere lehet. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
split