Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Művészet Porcelán, óra, ékszer, üveg, kerámia

Könyv: Ékszerek könyve
Ékszerek könyve - 1. Kép

Ékszerek könyve

Szerző: Daniela Mascetti - David Bennett
Kiadó: SubRosa
Kiadás éve: 1994
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 424

A ​különösen szép kiállítású Ékszerek könyve szakszerű szempontokat ad a kereskedelmi forgalomban előforduló ékszerek azonosításához, koruk megállapításához és értékük felméréséhez.
A szerzők, a Sotheby's aukciós cég szakértői, évente több millió font értékű ékszert becsülnek fel, így a piacon fellelhető ékszerek teljes skálájával találkoznak. 833 színes kép segítségével kimerítő leírást adnak mind a keresett különlegességekről, mind pedig az elkerülendő utánzatokról.
Ez az elsősorban gyakorlati kézikönyv betekintést nyújt az árkülönbségek kialakulásába, és megismerteti az olvasót az ékszerfajták egyedi jellegzetességeivel. Különös figyelmet szentel a főbb drágakőtípusok azonosító és vizsgálati módszereinek, melyek segítségével felmérhető a drágakövek minősége, és kiszűrhető a hamisítvány.
A közérthető stílusú magyarázatok – a szövegközpontú könyvekkel ellentétben – az illusztrációkra támaszkodnak, megkönnyítve az ismeretanyag elsajátítását. A könyvet ajánljuk mindazok figyelmébe, akiket érdekel a divat története, ékszervásárláshoz szeretnének szempontokat kapni, vagy egyszerűen az ékszerek csodálatos látványában kívánnak gyönyörködni. Jó állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 12 000Ft.-
split
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ