Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Természettudományok Borászat, szőlészet, pálinkafőzés

Könyv: Gyümölcsborok házi készítése
Gyümölcsborok házi készítése - 1. Kép

Gyümölcsborok házi készítése

Szerző: Szabó Béla
Kiadó: Mezőgazdasági Kvk.
Kiadás éve: 1959
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 68

A könyv egyszerű, közérthető nyelven vezet végi a gyümölcslényerés módjain, a különféle tartósítási eljárásokon, az erjesztés tudnivalóin. Jól használható, könnyen elkészíthető recepteket közöl, amelyek alapján – ízlésünk szerint módosítva is – kitűnő italok (almabor, szamócabor, ribizkebor, köszmétebor, szederbor, meggybor, csipkebogyóbor) készíthetők házilag. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 2 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ