KATEGÓRIÁK

Böngésző

Természettudományok Borászat, szőlészet, pálinkafőzés

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Gyümölcsborok házi készítése - Gyümölcslevek házi készítése
Gyümölcsborok házi készítése - Gyümölcslevek házi készítése - 1. Kép

Gyümölcsborok házi készítése - Gyümölcslevek házi készítése

Szerző: Szabó Béla
Kiadó: Mezőgazdasági
Kiadás éve: 1959, 1968
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 68, 144

A könyv egyszerű, közérthető nyelven vezet végi a gyümölcslényerés módjain, a különféle tartósítási eljárásokon, az erjesztés tudnivalóin. Jól használható, könnyen elkészíthető recepteket közöl, amelyek alapján – ízlésünk szerint módosítva is – kitűnő italok (almabor, szamócabor, ribizkebor, köszmétebor, szederbor, meggybor, csipkebogyóbor) készíthetők házilag. A gyümölcsök házi feldolgozására, a gyümölcslevek készítésére tanít meg a szerző a másik könyvben.

2 mű, jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
split